Zwangerschaps massage

Zwangerschaps massage

Soort massage

Deze massage is een hele prettige manier om het lichaam dat zo hard aan het werk is tijdens de zwangerschap te verlichten.


Verschillende klachten als rugpijn, geblokkeerde bloedcirculatie, beenkramp, zwangerschapsmisselijkheid en obstipatie kunnen middels deze massage effectief worden verbeterd.

Onderzoek heeft ook uitgewezen dat wanneer moeders tijdens hun zwangerschap ontspannen zijn, dit ook ten goede komt voor de baby en zijn ontwikkeling. Deze massage is eveneens een prachtige manier om het contact tussen jou en je baby te verrijken.

Deze massage wordt gegeven in zij-lig en rug-lig. Rug, schouders, gelaat, benen, buik en voeten worden zachtjes gemasseerd met een neutrale warme olie.

Duur: +/- 100 min

Prijs: € 90 (massage aan huis + € 25)

Telefonische afspraak: 0032 (0)497 40 22 49

De verschillende massages

Mindfulness ontspannings massage

Een volledige lichaamsmassage met warme olie (inclusief gelaat en voeten).
+/- 120 min - 90 Euro

Deze kalmerende massage met heerlijk geurende warme olie is bedoeld om lichaam en geest compleet tot rust te brengen, de balans te herstellen en de energie weer volop te laten stromen.


Lomi Lomi massage

Een volledige Hawaiiaanse lichaamsmassage met warme olie (lange strijkingen met onderarmen).
+/- 120 min - 95 Euro

Lomi Lomi is een zeer mooie Hawaiiaanse massagevorm waarbij er voornamelijk wordt gemasseerd met de onderarmen en er lange en vloeiende massagebewegingen worden toegepast met een ruime hoeveelheid warme olie.


D-Stress lichaams massage

Volledige lichaamsmassage met warme olie (zonder gelaat)
+/- 90 min - 80 Euro

Tijdens deze ontspannende lichaamsmassage wordt je van kop tot teen gemasseerd met heerlijke geurende warme olie (geen gelaat).


Deelmassage rug-nek-schouders-armen-gelaat

Een massage met warme olie van de rug, nek, schouders, armen en gelaat
+/- 60 min - 65 Euro

Deze massage is fantastisch wanneer je niet al te veel veel tijd hebt, maar je toch weer snel fit en vitaal wilt voelen.


Zwangerschaps massage

Massage met warme olie
+/- 100 min - 90 Euro

Deze massage is een hele prettige manier om het lichaam dat zo hard aan het werk is tijdens de zwangerschap te verlichten.