Geniet van de heerlijke lichamelijk sensaties, van de onverdeelde aandacht die je krijgt. Droom lekker weg bij de rustige muziek en sluit je compleet af van de drukke buitenwereld. Kom weer helemaal tot jezelf, je hoeft niet te geven, alleen maar te ontvangen. We nemen hier samen onze tijd voor. Geen haast maar zalig genieten op je eigen tempo.

Download een kennismakingskorting van 10 Euro!

 0032 (0)497 40 22 49    Oudestraat 33 - Wilrijk    Online afspraak maken

Gert De Ceuster
Massagetherapeut - Rustbrenger


"De rust, die voor ons allemaal zo belangrijk is, wil ik mijn medemens laten ervaren via mijn massages. Daarom ben ik ook zo dankbaar dat ik door de kracht van aanraking de ander weer in contact kan brengen met zijn lichaam en gevoelens. In mijn sfeervolle massageruimte krijg jij de tijd om je compleet af te sluiten van de drukke buitenwereld, om je op je gemak te voelen, lekker weg te dromen bij zachte muziek en volledig tot rust te komen. Terwijl ik, vanuit mijn hart, jou mijn onverdeelde aandacht geef, kan je op je eigen tempo weer helemaal bij jezelf komen en genieten van de lijfelijke sensaties. Je hoeft niet te geven, alleen maar te ontvangen." Lees hier meer over mij.

Je bent welkom!

Vanaf 26 mei 2024 tot en met 2 juni 2024 neem ik zelf even een adempauze en worden er geen massages gegeven. Gelieve hier rekening mee te houden tijdens het boeken van een afspraak. Bedankt voor uw begrip.

De verschillende massages

Mindfulness ontspannings massage

Een volledige lichaamsmassage met warme olie (inclusief gelaat en voeten).
+/- 120 min - 90 Euro

Deze kalmerende massage met heerlijk geurende warme olie is bedoeld om lichaam en geest compleet tot rust te brengen, de balans te herstellen en de energie weer volop te laten stromen.


Lomi Lomi massage

Een volledige Hawaiiaanse lichaamsmassage met warme olie (lange strijkingen met onderarmen).
+/- 120 min - 95 Euro

Lomi Lomi is een zeer mooie Hawaiiaanse massagevorm waarbij er voornamelijk wordt gemasseerd met de onderarmen en er lange en vloeiende massagebewegingen worden toegepast met een ruime hoeveelheid warme olie.


D-Stress lichaams massage

Volledige lichaamsmassage met warme olie (zonder gelaat)
+/- 90 min - 80 Euro

Tijdens deze ontspannende lichaamsmassage wordt je van kop tot teen gemasseerd met heerlijke geurende warme olie (geen gelaat).


Deelmassage rug-nek-schouders-armen-gelaat

Een massage met warme olie van de rug, nek, schouders, armen en gelaat
+/- 60 min - 65 Euro

Deze massage is fantastisch wanneer je niet al te veel veel tijd hebt, maar je toch weer snel fit en vitaal wilt voelen.


Zwangerschaps massage

Massage met warme olie
+/- 100 min - 90 Euro

Deze massage is een hele prettige manier om het lichaam dat zo hard aan het werk is tijdens de zwangerschap te verlichten.


Welkom in mijn tempel

Massage aan huis

Wil je liever in je vertrouwde omgeving gemasseerd worden? Dat kan, ik kom dan naar jou. Je hoeft alleen een ruimte te hebben die goed kan verwarmd worden en waar plaats is voor mijn massagetafel (+/- 2,5m x 4m). Ik breng al het nodige mee. Je kan kiezen tussen de bestaande massages. Er zal voor elke massage een surplus gevraagd worden van 25 Euro. Hierin zit het transport en de tijd voor het opzetten en afbreken van de massagetafel.

De massage aan huis wordt enkel gegeven indien je binnen een straal van 15km woont en wanneer er makkelijk kan geparkeerd worden in de buurt van jouw woning.

Ontspanning vraagt comfort

Een massage is in eerste instantie heerlijk ontspannen en dat kan enkel wanneer je comfortabel ligt. En daar wil ik ook ten volle op inzetten door gebruik te maken van de beste materialen. De matras van de massagetafel is dik, breed en lang zodat je zacht ligt en ook grote mensen volledig op de tafel passen.

Daarnaast is mijn massagetafel uitgerust met de Felxrest hoofdsteun van Earthlite. Deze is ergonomisch ontworpen voor superieur comfort. Het gezichtskussen van topkwaliteit, dat gemaakt is uit een laag van luchtige gel en glasvezel in combinatie met een traagschuimlaag, zorgt voor de perfecte ondersteuning van het gezicht. Dit maakt dat je lang op je buik kan blijven liggen zonder dat je gezicht pijn begint te doen.

Mis geen kortingen of last minutes

Wil je graag op de hoogte blijven van promoties, last minutes en interessante weetjes?
Dat kan door hieronder je voornaam, naam en e-mailadres in te vullen.