Lomi Lomi massage

Lomi Lomi massage

Soort massage

Lomi Lomi is een zeer mooie Hawaiiaanse massagevorm waarbij er voornamelijk wordt gemasseerd met de onderarmen en er lange en vloeiende massagebewegingen worden toegepast met een ruime hoeveelheid warme olie.


De massagevorm die ik geef is de Kahu Abraham Style of de Temple Style Lomi Lomi waarbij de bewegingen de ritmes van de natuur weerspiegelen, van sprankelende watervallen tot krachtige oceaangolven.

 

Een Lomi Lomi massage is een vrij intieme massage tussen gever en ontvanger. Het helpt het lichaam genezen, te vertrouwen, los te laten, emotionele en geestelijke blokkades op te ruimen, of een gevoel van onvoorwaardelijke liefde te ervaren. De heilige tempel (massageruimte) biedt een veilige omgeving om kwetsbaar te mogen zijn, om jezelf over te geven aan de handen van de masseur en is open genoeg om te mogen zijn wie je werkelijk bent.

 

Omdat er met veel olie wordt gewerkt, lig je tijdens de massage op een tafel met een oliebestendig laken. Het is gebruikelijk om over het ganse lichaam naakt te zijn zodat de lange vloeiende strijkingen over het ganse lichaam makkelijk kunnen uitgevoerd worden en de vloeiende stroom van de massage niet onderbroken wordt. De intieme delen van jouw lichaam worden netjes afgedekt met een doek.

Duur: +/- 120 min

Prijs: € 95 (massage aan huis + € 25)

Telefonische afspraak: 0032 (0)497 40 22 49

De verschillende massages

Mindfulness ontspannings massage

Een volledige lichaamsmassage met warme olie (inclusief gelaat en voeten).
+/- 120 min - 90 Euro

Deze kalmerende massage met heerlijk geurende warme olie is bedoeld om lichaam en geest compleet tot rust te brengen, de balans te herstellen en de energie weer volop te laten stromen.


Lomi Lomi massage

Een volledige Hawaiiaanse lichaamsmassage met warme olie (lange strijkingen met onderarmen).
+/- 120 min - 95 Euro

Lomi Lomi is een zeer mooie Hawaiiaanse massagevorm waarbij er voornamelijk wordt gemasseerd met de onderarmen en er lange en vloeiende massagebewegingen worden toegepast met een ruime hoeveelheid warme olie.


D-Stress lichaams massage

Volledige lichaamsmassage met warme olie (zonder gelaat)
+/- 90 min - 80 Euro

Tijdens deze ontspannende lichaamsmassage wordt je van kop tot teen gemasseerd met heerlijke geurende warme olie (geen gelaat).


Deelmassage rug-nek-schouders-armen-gelaat

Een massage met warme olie van de rug, nek, schouders, armen en gelaat
+/- 60 min - 65 Euro

Deze massage is fantastisch wanneer je niet al te veel veel tijd hebt, maar je toch weer snel fit en vitaal wilt voelen.


Zwangerschaps massage

Massage met warme olie
+/- 100 min - 90 Euro

Deze massage is een hele prettige manier om het lichaam dat zo hard aan het werk is tijdens de zwangerschap te verlichten.