Enkele ervaringen van klanten

Hieronder vertellen enkele klanten hoe ze de massage hebben ervaren

Onlangs won ik bij Gert een kortingbon voor een massage. Heerlijk op tijd, want het was alweer een poos geleden. Precies wat ik nodig had! De wellness massage brachten mijn lichaam en ziel tot rust. Ik heb nu voor mezelf uitgemaakt dit regelmatig te doen. Dankjewel, Gert!

Vandaag een heerlijke massage gehad. Ik ben al op veel plaatsen geweest, maar Gert zijn bewegingen had ik nog nergens gevoeld. Ik werd heel rustig (wat niet gemakkelijk is voor mij) en heb heel erg genoten. Op het begin was het was 'voorzichtig', maar na een tijdje begon hij meer druk te geven. Hij neemt genoeg tijd en stopt niet als de klok aangeeft dat het tijd is. Hij zal zeker rustig elk deeltje van het lichaam voldoende aandacht geven. Een aanrader!

Afgelopen week had ik een massage geboekt... dit zou ik wekelijks wel willen. Twee uur weg van de wereld, helemaal relax. Ik voelde de spanning uit mijn lijf gaan. Het is zo belangrijk dat we voor onszelf zorgen...Zonder twijfel voor herhaling vatbaar! Hartelijk bedankt Gert

Zalig! 2 uur lang genieten van een massage, ze waren zo voorbij. Alle elementen waren aanwezig om compleet tot rust te komen, zelfs de regen horen tikken tegen de ramen had een rustgevend effect!

Zodra je in de massageruimte komt, ervaar je onmiddellijk het gevoel van rust en kalmte. Zoals Gert die zelf ook uitstraalt. Tijdens de massage kan je volledig op je gemak zijn, Gert neemt alle tijd en geeft zijn onverdeelde aandacht. Je ervaart een gevoel van tijdloosheid, ontspanning en "even weg van de wereld zijn". Hij is begaan met je lichamelijke gesteldheid en past zijn massagetechnieken aan aan je eigen wensen: heel zacht of net heel stevig. Quasi elke plek van je lichaam krijgt evenveel aandacht, met gepast respect voor je privacy. Een aanrader voor iedereen die nood heeft aan me-time, of gewoon zichzelf een plezier wil doen. (noot: voorzie genoeg lege ruimte in je agenda... voor je het weet ben je quasi 2 uur later...)

Gert is een handkunstenaar. Zonet voor het eerst een massage gekregen van hem en het was gewoonweg meesterlijk. Het was 2 uur voluit genieten van de fijne warme ontvangst en de heerlijke massage. Een aanrader voor eenieder die even een pauze wil voor geest en lichaam. Top!!!

Wat ik aanraad? Alles! Elke beweging, elk gevoel is een unieke sensatie! Heerlijk!

(H)eerlijke massage! Een totaalbeleving als je bij Adempauze binnenstapt. Een warme welkom door Gert en magische handen die je doen relaxen! Een aanrader op vrijdag om er het hele weekend van te kunnen genieten. Ik kom graag een keertje terug en zal je graag aanbevelen!

Zalige massage, volledig ontspannen. Onvergetelijk en niet te vergelijken. Warme ontvangst

Gisteren was het, na enkele annulaties, de moment van verstand op nul en genieten. Een zeer fijn ervaring in een sfeervol, rustgevend kader. Bedankt Gert, ik kan er weer tegen.

Het was in 1 woord fantastisch. De rust die zowel Gert als de omgeving uitstraalt is al genoeg om onmiddellijk je goed te voelen. Het respect en de vriendelijkheid die je krijgt van Gert geven je lichaam en geest een ware boost. 2u lang alleen maar genieten, tot jezelf komen en ontspannen. Het is fijn om te weten dat het nog echt kan in alle sereniteit en rust. Bedankt Gert, ik kom zeker terug!

Net wat ik nodig had! Zou dat maandelijks wel kunnen gebruiken!!

Van het begin tot het einde is dit een prachtige en unieke ervaring. Helende, integere handen die je tot rust brengen, bedankt Gert en tot onze volgende afspraak. Warme groet Chantal

Wat een zalig bezoek aan Adempauze! Even helemaal ontstressen, ademen en diep ontspannen. Ik kwam echt diep relaxed terug buiten en helemaal in m'n flow!

Woorden kunnen niet benoemen hoe zalig en deugddoend deze behandeling van Gert is. In verbinding, met respect en zachtheid, oog voor de kleinste details, gouden handen, 200% aandacht, prachtig huis, mooie en warme massageruimte met geweldige boekenkast,... de beste massage van mijn leven op alle vlakken. Gert is een schoon mens, dat zal je snel merken. Ik lig snel terug op zijn tafel.

Even van de wereld zijn … om na een dikke 2h intensieve massage wakker te worden in een nieuwe wereld ! SUPER !

Net een massage gekregen van Gert... meer dan de moeite! Ondanks enige drempelvrees boekte ik via zijn site tóch een massage met warme olie. De kennismaking verliep heel natuurlijk en gemoedelijk. Nadat ik mijn vermoeide pijnlijke lijf schroomloos op zijn brede lange behandelingstafel neer vlijde, begon hij de warme-olie-massage. Zalvend en helend, zó ervoer ik het. Bij aanvang dacht ik even "ik ga nú op dít moment een aansluitende tweede massage boeken"... Gelukkig kwam ik snel in een volledige relaxatie en vielen mijn gedachten stil. Ook de achtergrondmuziek kon ik bijzonder appreciëren. Ongedwongen sfeer waarbij je blij bent jezelf dit cadeau te hebben gedaan. Ik kan vergelijken...Gert is echt wel een excellent masseur en de naam "Adempauze" omschrijft wat je krijgt.

ABSOLUTE AANRADER!!!!

Wat een bijzondere ervaring, Gert beschikt over gouden handen. Bij binnenkomst hing er een rustgevende sfeer met allemaal kaarsjes aan en ontspannende muziek. Na een heel fijn kennismakingsgesprek startte de 2u durende heerlijke mindfulness massage. Gert masseert met volle aandacht en weet precies wat hij doet. Wauw, totale ontspanning voor lichaam en geest! Voelde me na afloop weer helemaal relaxed en opgeladen. Ik kom zeker terug!

Adempauze....ja het is echt de juiste naam...het juiste gevoel wat je krijgt als je nog maar de ruimte binnenkomt....een heel aangename rustige ontvangst...zowel de ruimte als Gert stralen de rust al uit....en wat fijn om echt de tijd te krijgen om even helemaal in de diepte te zakken ....lang geleden dat ik nog zo in de ontspanning kon gaan....een heel fijn moment/ervaring om even op adem te komen en terug voeling te krijgen met je lijfje...een echte aanrader !!!

Een echte opkikker! Gert werkt met hart en ziel en dat voel je, dat maakt het ook net zo speciaal en effectief. Ik ben 2u even van de wereld geweest. Het was dus veel meer dan adempauze alleen! Bedankt, Gert!

Even nood aan me-time?
Of wil je even verdwijnen aan de dagelijkse strijd tegen de tijd?
Wel dan raad ik je een momentje bij Adempauze aan!
De vriendelijkheid, rust en warmte waarmee Gert je verwelkomt, stelt je vanzelf al gerust en maakt dat het eventjes om jou mag draaien.
Ik kom zelf maar weinig tot rust en heb ontzettend veel moeite om mijn hoofd leegte maken. Toch slaagt Gert er elke keer weer in om me volledig in “zenmodus” te krijgen. Zelfs de dagen erna voel je de nieuw energie die je ontvangt nog nazinderen. Een gelukzalige gevoel als je lichaam en geest helemaal ontspannen zijn.
Dankjewel Gert om met zoveel passie voor ons te zorgen!

ADEMPAUZE....
GEWOONWEG GENIETEN.....

De fijnste, integerste en meest gereserveerde , deugddoende massage ooit, ik ga mezelf één maal per maand laten verwennen, bij Adempauze .... zalig!

Gert zorgt dat tijdens de massage alle spanningen in je lichaam oplossen als sneeuw voor de zon. Terwijl je wordt gemasseerd staat de tijd even stil en kom je tot een diepere staat van ontspanning.

Adempauze, zelden kwam ik een bedrijfsnaam tegen die zo toepasselijk is. De massage van Gert is compleet, zacht, diepgaand en heel ontspannend en dit alles in een hele fijne setting met aandacht voor details. Absolute aanrader!

Ik kan de massage bij Gert aanraden voor iedereen die tot rust wilt komen, voor iedereen die even nood heeft om ertussenuit te zijn, en terug in de eigen flow wilt komen. Gert bezit de gave om met zijn volledige en onverdeelde aandacht te masseren, op een manier die spreekt van het hoogste respect voor diegene die op de tafel ligt. Alsof je even weg mag drijven naar een plekje waar je simpelweg jij mag zijn. Een echte aanrader!

Bij het binnenkomen ervaar je al de rust die er hangt en Gert is de rust zelve. Zalige 2 uur durende massage, hier kom ik zeker terug. Kan me niet gemakkelijk ontspannen en ontsnappen aan de realiteit maar die handen doen echt hun werk. Mij zien ze zeker terug. Bedankt Gert

Ik hou van massages en kies dan voornamelijk voor diegenen die dieper werken zoals shiatsu etc. maar soms heb je echt behoefte aan diepe ontspanning, helemaal loslaten en even van de wereld zijn. Met alle respect voor de ontspanningsmassages die je momenteel overal vindt, maar hierbij mis ik steeds iets....Daarom is de mindfulness ontspanningsmassage bij Gert zo uniek! Je komt in volledige ontspanning, maar tegelijkertijd wordt er op een dieper niveau gewerkt en dat maakt deze massage echt heel speciaal. De aandacht en focus die je krijgt en dat 2 uur lang is pure verwennerij maar tegelijkertijd zet dit ook je energiestroom helemaal terug in balans. Mijn favoriet en voor wat een spotprijs voor 2 uur! Bedankt Gert! Ik ben klant!

In tijden van huidhonger is een massage van Adempauze smullen. Ik koos voor de Lomi Lomi massage. Mijn lichaam is helemaal tot rust gekomen en geland door het toegewijde en liefdevolle handen- en armwerk van Gert. Fijn dat je hier een zee van ruimte krijgt en hij echt zijn tijd neemt. Dank je Gert!

Wat een aangename ervaring, een massage bij Gert. Gert straalt rust uit en is in mijn opzicht een man van weinig woorden maar geweldige daden. Vanaf het moment dat Gert je ontvangt voel je jezelf al gemakkelijk. Ideaal als je er even tussenuit wil en zowel fysiek als mentaal even tot rust wil komen. Hij neemt ruim de tijd om elk lichaamsdeel aandachtig en professioneel onder handen te nemen zonder dat je jezelf ongemakkelijk voelt. Ondanks het feit dat ik een persoon ben die moeilijk haar gedachten en zorgen kan loslaten heb ik mezelf er toch op betrapt op het einde even ingedommeld te zijn. Ik had nog gerust een hele dag kunnen blijven liggen. Wat een aanrader! Ik ga zeker terug!

Je massages zijn fantastisch, dat heb ik reeds vermeld. Je kunnen en je volledige aandacht bij wat je doet geeft een diepe, lichamelijke en mentale ontspanning. Een ware weldaad! Lomi Lomi massage doet dit ook, maar voor mij gaat ze nog wat verder. Je voelt echt achteraf het therapeutische effect. Het werken op het bindweefsel heeft toch een grote impact. Loslaten wat je niet meer nodig hebt en langzaam energie terug opbouwen. Zalig, een echte aanrader! Neem wel voldoende tijd voor jezelf na de massage om de lichamelijke en mentale uitwerking ten volle te laten gebeuren. Daarna cosi cosi op de zetel met een theetje en je bent helemaal opgeladen! Bedankt Gert!

Heb je een drukke periode of behoefte aan een momentje van rust? Dan is Adempauze écht wat je nodig hebt! Het doet, wat het belooft... De wereld blijft draaien, maar voor jou staat alles eventjes stil. Je bekomt helemaal van de massage en kan daarna weer verder met nieuwe energie. Je voelt je letterlijke en figuurlijk in veilige handen bij Gert. Zowel zijn aanpak als massage is zacht, dynamisch en met heel veel respect. Bedankt Gert, ik geniet nog steeds na! Tot binnenkort...

Wat een ervaring! Een echte aanrader! Gert gaf met zijn magische handen werkelijk aandacht aan elke vierkante centimeter van mijn lichaam! Ik werd er zowaar emotioneel van... Bedankt Gert, ik kom zeker terug!

Een echte aanrader... je wordt onder handen genomen door Gert en komt herboren buiten. Ik heb een echte 'adempauze' ervaren. Dankjewel voor deze ervaring!

Vorige week heb ik een zalige en ontspannende massage gekregen van Gert. Rustige ontvangst met vragen of je ergens last van hebt. Een mooie massageruimte en een zalig zachte tafel. Ik heb ook nog nooit op zo een zachte hoofdsteun gelegen. Het is een lichaamsmassage die ongeveer 2 uur duurt en waarbij je zelf kan aangeven wat je goed vindt. Ik kan deze massage iedereen aanraden. Ik ga zeker terug ! Gert, doe zo voort!

Vandaag de eerste keer bij Gert geweest voor een heerlijke massage van 2 u....even compleet een zen-moment...zalig...bedankt Gert ...ik kom zeker terug bij jouw..doe zo verder...een echte aanrader!